Miljonpublik ser skogsfilm


Att vi alla ser filmer och filmklipp i både mobiler och datorer i en helt annan omfattning nu än för några år sedan är det ingen tvekan om. Många av våra filmer når miljonpublik. Mer om det nedan.
Vad har då hänt sedan sist? Här en del av våra produktioner.

Spårlös - Trailer

Vi är nu i slutspurten med en film om vatten och skog – Spårlös.
Filmen görs i första hand för Skandinavien men vi ska senare i sommar filma i Baltikum och Polen för en europeisk version.

 

Gudbrandsdalen

I höstas filmade vi i vackra Gudbrandsdalen norr om Lillehammer. Beställare Skogkurs i Norge.

 

Skota ännu smartare

En film som precis har lämnat redigeringen och som ska hjälpa till att skapa effektivare arbete i skogen är "Skota ännu smartare". Det här är en av flera filmer skapade tillsammans med Anders Mörk på Skogforsk. Filmerna visas flitigt på Youtube och används i undervisning runt om i Sverige och Norge.

 

För säkerhets skull

LRF skickar i dagarna ut filmen "För säkerhets skull" till 2000 lantbrukare med barn, detta för att få ner antalet olycksfall med barn inblandade. Heurgren Film producerade filmen för ca sex år sedan och den används fortfarande flitigt vid kurser och sammankomster för att minska olycksfallen i lant och skogsbruk.

 

Reklamfilm

Ibland gör vi även reklamfilm om ämnet känns relevant och viktigt. Här en om biogas.

 

Hjärna Tillsammans

Vi har precis gjort första filmen i ett stort nytt projekt som ska hjälpa människor som drabbats av hjärnskador. I projektet "Hjärna Tillsammans" ska Heurgren Film under en treårsperiod göra ett trettiotal porträtt och infofilmer för att ge hopp och hjälp till både drabbade och anhöriga.

 

Avslutningsvis en artikel om att våra filmer når miljoner tittare:
Artikel Kunskap direkt

Film förändrar

Att presentera ett budskap, attitydförändra eller tydligt beskriva ett förlopp med bilder, musik och känsla är filmens styrka. Det är något vi på Heurgren Film tycker om att göra och varit framgångsrika med sedan starten 1991.